Manisa asayişinden 'Narko Alan Uygulaması' Manisa asayişinden 'Narko Alan Uygulaması'

Ankara’nın Polatlı ilçesinde, Şehitlik Mahallesi Kızılcık Sokak’ta meydana gelen olayda, komşu iki kadın arasında halı çırpma nedeniyle çıkan tartışma, korkunç bir sona yol açtı. İddiaya göre, M. K. ve 33 yaşındaki D. H. G. arasında, dün akşam saatlerinde halı çırpma meselesi yüzünden bir tartışma başladı. Seslerin yükselmesi üzerine, komşular araya girerek durumu yatıştırmaya çalıştı. Ancak, tartışmanın ardından M. K'nın eşi H. K. (49), sabah saatlerinde bağ evine gitmek için apartmandan çıkan D. H. G. ve eşi V. G.’ye, çocuklarının önünde bıçakla saldırdı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, D. H. G.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini ve V. G.'nin ise yaralandığını tespit etti. Polis ekipleri, olaya ilişkin inceleme başlattı ve M. K. olay yerinde gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan H. K. ise emniyete giderek teslim oldu.

Tanıkların İfadeleri

Mahalle sakini Fatma Özdoğan, olay sırasında duyduğu sesleri aktararak, “Orada bir gürültü oldu. Bir çocuk, ‘baba, baba’ diye bağırıyordu. Herkes korkmuş durumda kafasını iki elinin arasında tutuyordu. Herhalde halı kavgasıymış. Balkondan gördüm ama hastam olduğu için gitmedim, ama feryatlar çok büyüktü” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA