Basketbol Süper Lig’inde Manisa’yı temsil eden geçtiğimiz sezon Avrupa’da mücadele eden bu sezon ilk 8 takım arasına girerek play-off oynayan ve yine gelecek sezon da Avrupa’da boy gösterecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, resmi olarak tatil.com’a satıldığı iddia edildi. Artık Süper Lig’de Manisa BBSK yerine tatil.com adı ile mücadele etmesi beklenen basketbol takımının satışından Manisa Büyükşehir Belediyesi kasasına ne kadar para gireceği ise merak konusu.

Armin Hodzic Manisa FK’da Armin Hodzic Manisa FK’da

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve geldiği ilk günlerde Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın maçlarını tribünden takip eden ve desteklerinin artacağının sözünü veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’ten sürpriz bir hamle geldi. İddialara göre Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, tatil.com’a satılıyor. Her hafta Muradiye Kapalı Spor Salonu’nun tribünlerini dolduran Manisalı basketbol severleri üzecek Başkan Zeyrek’in bu kararı akıllara Nilüfer’in unutulmaz şarkısını getirdi; Hani verdiğin sözler Ferdi Başkan?”

Başkan Zeyrek “Kimsenin Şüphesi Olmasın” Demişti Ama…

Başkan Zeyrek, Darüşşafaka Lassa galibiyeti sonrası yayıncı kuruluş Bein Sports mikrofonlarına şunları söylemişti; “Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yönetimin değişmesi bu anlayışın değişmesi anlamına gelmiyor. Bugüne kadar takımın başarısına destek veren herkese de teşekkür ediyorum. Bize de bundan sonra daha da ileri götürmek yakışır. Hedeflerimiz ve hayallerimiz çok büyük. Bunları gerçekleştirebilecek güce ve kadrolara da sahibiz. Manisa Büyükşehir Belediyespor gümbür gümbür geliyor. Taraftarımızı daha da heyecanlandıracak hamleler içerisinde olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Manisa Halkının Potadaki Gözbebeği Zorunlu ‘Tatil’e Çıkarıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Başkanı Emre Hasgör de düzenlenen bir basın toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nda küçülmeye gidileceğini ifade etmişti. Gelinen noktada küçülme yerine Manisa halkının potadaki gözbebeği Manisa BBSK Basketbol Takımı’nın satılması kararı akıllarda soru işareti bıraktı.

Whatsapp Image 2024 07 11 At 12.17.56 (4)

Satışın Detayları Merak Konusu

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor ile tatil.com arasında gerçekleştiği iddia edilen bu satışın detaylarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni sezon için takımın başına getirilen Başantrenör Ozan Bulkaz’ın ve oyuncuların akıbetinin ne olacağı bilinmiyor. Bu satıştan Manisa Büyükşehir Belediyesi kasasına ne kadar para gireceği ise ayrı bir merak konusu.

Muhabir: Mahmut ASLAN