Kurumsal Doğum Günü Mesajları: Şirket Çalışanlarına Doğum Günü Mesajları Kurumsal Doğum Günü Mesajları: Şirket Çalışanlarına Doğum Günü Mesajları

Galler’de yaşayan 22 yaşındaki Bradley Smith ve 20 yaşındaki Antonia Sullivan, tatilden dönerken uçakta cinsel ilişkiye girdikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. İngiliz medyasının haberine göre, Kanarya Adaları’ndan Bristol’e dönen çift, diğer yolcular tarafından kabin ekibine ihbar edildi. İddialara göre çift, bir palto altında cinsel ilişkiye girmişti.

Uçağın Bristol’e inmesinin ardından polis tarafından “kamuya açık bir yerde cinsel eylemde bulunma” suçlamasıyla gözaltına alınan Smith ve Sullivan, suçlamaları kabul etti. Bunun üzerine çift, Bristol Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkeme, Smith’e 300 saat, Sullivan’a ise 270 saat kamu hizmeti cezası verdi. Ayrıca, uçakta olaya tanık olan üç yolcuya her birine 100 sterlin tazminat ödeme zorunluluğu getirildi. Çiftin, bu eylemlerinden dolayı mahkemede pişmanlıklarını dile getirdikleri öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi