Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesi üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi. Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Taner Çetin öncülüğünde organize edilen kahvaltı programı, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Yunus Park’ta gerçekleşti.

Whatsapp Image 2024 10 12 At 15.13.11

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Taner Çetin, eğitim camiasının sorunları için çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayarak sözlerine başladı.

Cinsel ilişki videosuyla gündeme gelmişti! Hakem Elif'in takipçi sayısı fırladı Cinsel ilişki videosuyla gündeme gelmişti! Hakem Elif'in takipçi sayısı fırladı

Whatsapp Image 2024 10 12 At 15.13.08

Başkan Çetin, “Bu yola çıkarken, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Biz bu organizasyonları yaparken, kendi bütçemizden ve sizin ödeneklerinizden yararlanarak yapıyoruz. Sayımız artarsa daha büyük hizmetlerimiz, daha büyük çalışmalarımız olacak. Okullarda temsilci arkadaşlarımız var. Bizim hakkımızda bir önyargı varsa, duyduklarınız delilinizdir, söyleyebilirsiniz. Bizi tanıtın, bu fikir yayılsın. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Eğitim camiasının buna ihtiyacı var” dedi.

Kahvaltı programı daha sonra canlı müzik eşliğinde devam etti.

Muhabir: Özkan ÇELİK