Adana’da ilginç bir olay yaşandı. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi İnönü Parkı duraklarındaki garip ilan herkesin dikkatini çekti.

KRİTERLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Bir kişi evlenmek için kadın aradığını otobüs durağına asarak ilan etti. İlanda kriterlerini sıralayan şahıs,  “Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim” ifadelerini kullanarak evlenmek istediğini söyledi.

Ayrıca ilanda, evlenmek isteyen kadınların belirtilen telefon numarasıyla iletişime geçmeleri istendi.

Okullar açıldı, denetimler arttı: 475 bin sürücüye işlem yapıldı! Okullar açıldı, denetimler arttı: 475 bin sürücüye işlem yapıldı!

VATANDAŞLAR ŞOK OLDU

İlanı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirdi. 67 yaşındaki Vedat Köse, ilanın akıl almaz olduğunu belirtirken, Emine Kul ilanın gençliğin bittiğini gösterdiğini ifade etti.

Özlem Yarbay ise ilanın gerçek olmadığını, eğlence amaçlı yapıldığını düşündü. İlan ayrıca, iki telefon numarası içeriyordu.

İlan, Adana'da geniş bir yankı uyandırırken tepkilere neden oldu. Kimi vatandaşlar durumu eleştirirken, kimileri ise ilanın eğlence amaçlı olduğunu öne sürdü.

Kaynak: İHA