Yaptığı televizyon programları ve ilişki tavsiyeleriyle tanınan Esra Ezmeci, ilişkilerde karşılaşılması en zor üç kişilik tipini açıkladı. Kadınlara seslenen Esra Ezmeci, “3 adamdan uzak kalmanızı isteyeceğim.” diyerek bazı kişilik tiplerinin kadınlara zarar verdiğini ifade etti.

“Uzak Durulması Gereken 3 Adam”

Ünlü sunucu ve psikolog Esra Ezmeci, cimri erkeklerden, ana kuzularından ve narsistlerden uzak durulması gerektiğini söyledi.

Ezmeci’nin açıklamaları şöyle: “3 adamdan uzak kalmanızı isteyeceğim. Birincisi; çok cimri... Çok cimri adamda çok zorlanırsınız. Cimri adamlardan uzak kalın. İkincisi ana kuzuları… Böyle hep annesinin dibinde annesi ne derse onu yapıyor. Onlardan uzak kalacaksınız. Üçüncüsü narsistler… Hep kendi haklı hep sizi suçlu tutuyor. Sizi değersizleştiriyor, kötü davranıyor. Bu 3 adam değişmesi en zor 3 adam. Cimriler, ana kuzuları ve narsistler… Bunlarla evlilik çok kötü olur. Kendinizi kötü hissedersiniz. Kadınlar lütfen kendi paranızı kazanın. Bir şey yapın satın… Bu sizi her zaman koruyacak ve güçlendirecek bir şeydir.”

Cimri insanların sürekli maddi konularda gerginlik yaratabileceğini belirten Ezmeci, ana kuzularının ise sürekli anne etkisi altında kalıp bağımsızlık gelişimini engelleyebileceğini ifade etti.

Şehzadelerli kadınlar ‘Matine’de eğlendi! Şehzadelerli kadınlar ‘Matine’de eğlendi!

Narsistlerle ilişkide ise sürekli suçlanma ve değersiz hissetme riskinin bulunduğunu vurgulayan Ezmeci, kadınlara kendi güçlerini kazanmaları için bağımsız olmalarını ve kendi ekonomik güçlerini elde etmelerini öneriyor. 

Kaynak: Haber Merkezi