Yol verme kavgası kanlı bitti! Balkondan izleyen kişi vuruldu! Yol verme kavgası kanlı bitti! Balkondan izleyen kişi vuruldu!

Instagram'a 48 saati geçen erişim engeli, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından getirildi ve hala devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile yapılan görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Instagram'ın katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalara uygun adımlar atmadığı için erişim yasağı getirildiğini belirtti. Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta yapılan görüşmede, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusundaki hassasiyetlerin iletildiğini söyledi. Bugün öğleden sonra yeniden bir araya gelineceğini belirten Uraloğlu, "Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyoruz; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" dedi.

Ancak, görüşme sonrası yapılan açıklamada Bakan Uraloğlu, "Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık. Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok" ifadelerini kullandı. Bu durumda Instagram'a erişim engeli devam ediyor ve kullanıcılar platforma giriş yapamıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi