Instagram modeli ve modellik yapan Stefania Costache, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, diş hekimi Costin Lulian Berechet tarafından tecavüze uğradığını belirtti.

Costache, Berechet’in kendisiyle iletişime geçerek "reklam anlaşması karşılığında diş tedavisi yapacağını" söylediğini ifade etti.

Costache, dişlerinde ciddi sorunlar olduğu için bu teklifi kabul ettiğini ve yüksek maliyetlerden dolayı tedavi fırsatını değerlendirmek istediğini ekledi.

Stefania Costache, tedavi sırasında diş hekiminin kendisine ilaç vererek onu uyuşturduğunu ve daha sonra evine götürerek cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı. Berechet ise iddiaları reddetmesine rağmen, Romanya'daki mahkeme tarafından suçlu bulundu.

Arabayı önce çaldı, sonra sahibini ezip kaçtı! Arabayı önce çaldı, sonra sahibini ezip kaçtı!

Bükreş Bölge Mahkemesi, Berechet’in "cinsel saldırı ve haksız yere alıkoyma" suçlarından 10 yıl hapis cezası almasına karar verdi. Ayrıca, diş hekimi mağdura 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 829 bin TL) tazminat ödeyecek ve hapisten çıktıktan sonraki beş yıl boyunca diş hekimliği yapması yasaklandı. 

Kaynak: Haber Merkezi