Sosyal medya platformu Instagram’a erişim sağlamakta zorluk çeken birçok kullanıcı, uygulamaya giriş yapamadıklarını bildiriyor. Instagram’a giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Akış yenilemedi" uyarısıyla karşılaşıyor. Peki, Instagram’a ne oldu? Instagram kapatıldı mı ya da çöktü mü?

Instagram Çöktü Mü?  Neden Giriş Yapılamıyor?

Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısının ardından sosyal medyaya bant daraltması uygulanırken Instagram’a da erişim güçlüğü çekiliyor.

Kullanıcıların yaşadığı erişim sorunu, sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Erişim probleminin, Ankara’da bugün gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olabileceği düşünülüyor. TUSAŞ tesislerinde meydana gelen bu saldırıya ilişkin yayın yasağı da getirilmişti.

Instagram Akış Yenilenmiyor

Kullanıcılar, Instagram üzerinden bu olayla ilgili birçok görüntü paylaştıkları için platformda bir kısıtlama uygulanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Özellikle, TUSAŞ’a ilişkin bazı paylaşımlar nedeniyle akış yenilenmiyor.

Ankara’da TUSAŞ Tesisi’nde canlı bomba iddiası! Bölgeye ekipler sevk edildi! Ankara’da TUSAŞ Tesisi’nde canlı bomba iddiası! Bölgeye ekipler sevk edildi!

Kullanıcılar, gelişmeleri takip ederken Instagram’ın resmi açıklamalarını bekliyor. 

Kaynak: Haber Merkezi