Bankalar, faizsiz ihtiyaç kredisi ve taksitli nakit avans kampanyalarını hız kesmeden sürdürürken, İş Bankası da bu kampanyalardan birini açıkladı. Bu kapsamda İş Bankası sıfır faizli taksitli nakit avnas kampanyasının şartlarını açıkladı.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni müşteriler, İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle bankaya katılarak bu avantajdan faydalanabilecekler. İşCep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden kullanılabilecek avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin %25’i kadar sınırlandırılmış olup, maksimum 25.000 TL'ye kadar avans kullanılabilecek.

KAMPANYA SÜRESİ VE ŞARTLAR

Kampanya, 01.07.2024 ile 31.07.2024 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler için geçerlidir. Kampanya tanımlamaları, müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takip eden ilk iş günü başlatılır ve ek 2 iş günü içinde yapılır. Kampanyadan yararlanma süresi 31.08.2024 tarihinde sona erecektir.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Bu kampanya sadece İş Bankası bireysel kredi kartları için geçerli olup, ticari kredi kartları, aidatsız kredi kartı, İş Bankası vergi kartı, İş Bankası bayi kartı ve KGF kartı kampanyaya dahil değildir. İş Bankası, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

İş Bankası’nın sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenler, belirtilen tarihler arasında İşCep ve Maximum Mobil uygulamalarını kullanarak kampanyaya katılabilirler. Bu özel fırsat, yeni müşterilere faizsiz nakit avans imkanı sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamada büyük bir avantaj sağlıyor.

Merkez Bankası ekim ayı faiz kararını duyurdu! Merkez Bankası ekim ayı faiz kararını duyurdu!

Kaynak: Haber Merkezi