İspanya'da son günlerde gündem olan bir ilişki ayrılığı, İspanya Prensesi Leonor ile Barcelona'nın genç yeteneği Gavi arasında yaşanan gelişmelerle ilgili. Daha önce adlarının birlikte anıldığı ve evlenecekleri konuşulan ikilinin ayrıldığı iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Prenses Leonor'un Arda Güler hayranlığı nedeniyle Gavi ile arasının açıldığı öne sürülüyor. Prenses Leonor'un, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gavi ile ilişkisini sonlandırmasının ardından, Gavi'nin Prenses ile bir ilişki kurmayı reddettiği de iddialar arasında…

İSPANYA PRENSESİ LEONOR ARDA GÜLER’E Mİ HAYRAN?

İspanya Prensesi Leonor’un daha önce adının birlikte anıldığı, hatta evlenecekleri konuşulan Barcelona’nın genç yeteneği Gavi ile Prenses Leonor’un Arda Güler hayranı olması nedeniyle ayrıldıkları ve Instagram hesapları üzerinden takipleşmeyi bıraktıkları öne sürüldü.

Kısa bir süre önce İspanya Kraliçesi Letizia, Kral Felipe, İnfanta Sofia ve Prenses Leonor, İspanya Milli Takımı’nın Euro 2024 zaferini kutlamak üzere kraliyet evinde bir araya geldi.

Prenses Leonor'un Zarzuela Sarayı'ndaki karşılama töreninde İspanyol futbolcu Pablo Martín Páez Gavira (diğer adıyla Gavi) ile el sıkıştığı görülüyordu. Prenses Leonor'un Gavi'ye aşık olduğu söylentileri çıktığından beri, İspanyol yayınları ikilinin yıllardır birlikte olduğunu bildiriyor.

Ancak yine sosyal medya üzerinde yayılan bilgilere göre genç ve güzel prenses tam bir Arda Güler hayranı… Prenses Leonor’un Arda Güler hayranlığının yakın çevresi tarafından bilindiği öne sürülüyor.

Son iddialara göre Prenses Leonor’un Arda hayranlığı, Bercelona’nın yıldızı Gavi ile arasının açılmasına neden oldu.

GAVI, PRENSESİ REDDETTİ

Barcelona'nın genç yeteneği Gavi'nin, İspanya Kraliyet Ailesi'nden prenses Leonor ile ilişki kurmayı reddettiği iddiaları, son günlerde İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı.

Genç futbolcunun kariyerine odaklanmak istediği ve bu nedenle prenses ile bir ilişki kurmayı reddettiği ifade edildi.

Manisa’da Yusuf Bulut adına futbol turnuvası! Manisa’da Yusuf Bulut adına futbol turnuvası!

ARDA GÜLER’İN SEVGİLİSİ VAR

Arda Güler, uzun zamandır Galatasaray Kadın Basketbol takımında forma giyen Duru Nayman ile birlikte… Çiftin birlikteliği özellikle Arda Güler’in takipleri tarafından hayranlıkla takip ediliyor.

Son olarak Euro 2024 Turnuvası’nın ardından yorgunluk atmak için Bodrum’da tatil yapan Arda Güler, sevgilisi Duru Nayman ile birlikte görüntülenmiş, ikilinin pozları beğeni yağmuruna tutulmuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi