Dün akşam saatlerinde İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Barış Mahallesi'nde bir kadın ve erkek arasında başlayan tartışma, öfkeli şahsın bıçak çekmesiyle korkunç bir hale dönüştü.

Bıçakla Kadına Saldırdı

İddiaya göre, bir kadın ve erkek arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, bıçakla kadına saldırdı. Kadın, can havliyle bir özel sitenin girişine sığınmaya çalışsa da saldırgan içeriye girerek kadını darp etmeye devam etti. Sinir krizi geçiren şüpheli, sadece kadına değil, çevredeki vatandaşlara da bağırarak saldırgan tavır sergiledi.

Beylikdüzü’nde bir kadınla tartışan şahıs, bıçak çekerek kadını darp etti. Bir sitenin giriş kapısına sığınmaya çalışan kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar, saldırganı tekme tokat dövdü. O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi.

Ağrı’da araç kazasında bir asker şehit oldu! Ağrı’da araç kazasında bir asker şehit oldu!

Duruma Kayıtsız Kalmayarak Olaya Müdahale Ettiler

Kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar, duruma kayıtsız kalmayarak olaya müdahale etti. Öncelikle kadını kurtaran vatandaşlar, ardından bıçaklı saldırgana tekme tokat saldırdı.

O anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde, saldırganın kadını darp ettiği ve çevreye bağırdığı, ardından ise vatandaşların müdahale ederek saldırgana tepki gösterdiği anlar yer aldı.

Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırgan, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Darp edilen kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA