Semih Balaban sahaya inip açıkladı: 1 yıl içinde sunacağız Semih Balaban sahaya inip açıkladı: 1 yıl içinde sunacağız

İYİ Parti Manisa il yönetiminde yaklaşık iki senedir aktif olarak Siyaset Akademisi, Eğitim Politikaları ve Teşkilat Başkanlığı alanlarında görev alan Gözde Aytaç, Genel Başkan Meral Akşener’in görevi bırakmasının ardından yapılan ve Müsavat Dervişoğlu’nun Genel Başkan seçildiği İYİ Parti Kurultayı’nın ardından istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Aytaç, “Yaklaşık iki senedir aktif olarak Siyaset Akademisi, Eğitim Politikaları ve Teşkilat Başkanlığı olmak üzere görev aldığım İl yönetiminden gerçekleştirmiş olduğumuz kurultayın ardından istifa ediyorum.  Hayatımda etik değerlere her zaman önem vermişimdir. Şahsi ideallerimi bir yana koyarak ve bir davaya inanarak çıktığım bu yolda ne yazık ki hakkın yerini bulmadığı süreçlere şahit oluyoruz. Bu davaya inanmayan kendi adayken İYİ Partili; başkası adayken başka partili olanların haketmedikleri şekilde elde ettikleri koltukların destekleyicisi olmayacağım.” Açıklamasında bulundu.

Aytaç, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Kimseyle şahsi bir olumsuzluk yaşamasam da kendime ve değerlerime olan saygım bu kararı getirmiştir. Yaşadığım tüm süreçlerde edindiğim dostluklar ve yol arkadaşlıkları için tüm Manisa İYİ Parti’li yol arkadaşlarıma ve değerli büyüğüm Milletvekilimiz Sayın Şenol Sunat’a teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalın.” 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK