İYİ Parti Manisa Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Banu Elbirler, toplumun sorunlarını dinlemek ve çözüm arayışlarını paylaşmak amacıyla sahaya iniyor. Bu kapsamda Elbirler ekibiyle birlikte şehit aileleri ve gaziler, emekliler dernekleri ile huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Elbirler, toplumun sorunları, çözüm arayışları ve eleştirilerini almak için sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Manisalı teğmen yorumu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Manisalı teğmen yorumu!

İYİ Parti Manisa Kadın Aile Sosyal Politikalar Başkanı Banu Elbirler, “İYİ Parti olarak her zaman şehit aileleri, gaziler, emekliler ve yaşlıların her zaman yanındayız. Sorunlara çözüm bulmak için hep çalışacağız. Bu tür ziyaretler devam edecek” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Manisa Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Banu Elbirler’e İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fahri Özgümüşkuş, İYİ Parti İl Disiplin Kurulu üyesi Sabri Kırım, İYİ Parti İl Başkan Danışmanı Özcan Uzun, İYİ Parti İl Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Komisyon üyeleri Güler Özdemir, Müjgan Aksoy, Gülbahar Akyıldız ve Ayşe Efe Güner eşlik etti.

Muhabir: Özkan ÇELİK