İzmir'in Karabağlar ilçesi Umut Mahallesi'nde, küçük bir borç anlaşmazlığı büyük bir trajediye dönüştü. 14 yaşındaki iki çocuk arasında başlayan tartışma, ağabeylerinin de karışmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olayda, iki kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Umut Mahallesi 3820/1 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 liralık borç nedeniyle çıkan kavga, çocukların ağabeyleri Ş.G. (20), F.K. (25) ve R.Y. (30)'nin de dahil olmasıyla daha da büyüdü.

SUÇ ALETİYLE KAÇARAK KAYIPLARA KARIŞTI

Tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi üzerine, Ş.G. elindeki tabancayla F.K. ve R.Y.'ye ateş etti. F.K. karnına, R.Y. ise bacağına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olayın ardından Ş.G., suç aletiyle birlikte olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Polis ekipleri, 150 lira alacak yüzünden iki kişiyi vurduğu iddia edilen Ş.G.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir’de ‘omuz atma’ cinayeti: Tahliyenin ardından yeniden tutuklama! İzmir’de ‘omuz atma’ cinayeti: Tahliyenin ardından yeniden tutuklama!

Kaynak: İHA