Olay, Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir çikolata markasının plasiyeri, sokakta kamyonuyla duraklama yaparak trafiği tıkadı. Duruma sinirlenen bir vatandaş, plasiyeri uyarınca aralarında tartışma başladı.

Otomobil Arka Camına Yumruk Atarak Camı Kırdı

Tartışma kısa sürede alevlendi ve vatandaşın küfür etmesi üzerine sinirlenen plasiyer, koşarak otomobilin arka camına yumruk atarak camı kırdı.

Olay sırasında otomobilde bulunan çocukları için endişelenen sürücü, aracının camını kıran plasiyerle kavga edip birbirine girdi.

Plasiyeri Darbetti

Öfkeden deliye dönen adam, plasiyeri darbetti. Kavgaya tanık olan ve motosikletiyle oradan geçen bir motokurye, kask kamerasıyla yaşananları kaydederken aynı zamanda kavgayı ayırmaya çalıştı. Olayın ardından sürücü, korkudan ağlayan çocuklarını araçtan çıkararak sakinleştirmeye çalıştı.

Plasiyer Baygınlık Geçirdi

Kavgadan sonra sinir krizi geçiren ve camı yumrukladığı için bileğinde kesikler oluşan plasiyer, kısa bir süre sonra baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşlar plasiyere ilk müdahaleyi yaparak kendine gelmesine yardımcı oldu.

Yaşanan olayın ardından sokakta büyük bir kargaşa yaşanırken, polis ekiplerinin de müdahalede bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İzmir'de cinayet... Minibüs şoförüne silahlı saldırı İzmir'de cinayet... Minibüs şoförüne silahlı saldırı

Kaynak: İHA