Anahtarı üzerinde bırakılan taksiyi çalan kişi, yaklaşık bir saat boyunca şehirde kaos yarattı. Olay, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Taksiyi Fark Ettirmeden Çaldı

Olay, sabaha karşı Konak ilçesinde meydana geldi. Müşteri bekleyen taksi şoförü Abdullah S., aracının arkasına geçtiği sırada, şüpheli şahıs durumu fırsat bilerek araca yaklaştı. Taksinin anahtarının üzerinde olduğunu gören hırsız, aracın içine binerek hızla uzaklaştı. Olayı fark eden Abdullah S., taksiyi durdurmak için koşarak hırsıza müdahale etmeye çalıştı. Yumruk atarak aracı durdurmayı denese de başarılı olamadı.

Trafiği Birbirine Kattı, Ters Yönden Tünele Girdi

Taksiyi kaçıran şahıs, yaklaşık bir saat boyunca İzmir sokaklarında gezerek trafiği tehlikeye soktu. Polis ekiplerini fark ettiğinde şapkasını indirerek gizlenmeye çalışan hırsız, Konak Tünelleri’ne doğru ters yönden girmeye başladı. Tehlikeli şekilde ters yöne giren hırsız, trafiği büyük tehlikeye sokarak araç hareket halindeyken taksiden atladı ve kaçtı.

Ege’de yaşlı kadını sopa ve bisiklet ile acımasızca darp etti! Ege’de yaşlı kadını sopa ve bisiklet ile acımasızca darp etti!

Vatandaş Aracı Frenle Durdurdu

Kaçan hırsızın ardından, boş kalan taksi ters yönde kendi kendine hareket etmeye devam etti. Bu durumu fark eden bir başka taksi şoförü, hızla aracın peşinden koşarak taksiyi durdurmayı başardı. Yaşanan tüm bu olaylar, kaçırılan taksinin araç içi kameraları tarafından kaydedildi.

Polis Hırsızı Arıyor

Olayın ardından İzmir emniyeti, her yerde taksiyi kaçıran şahsı arıyor. Hem vatandaşların hem de sürücülerin canını tehlikeye atan olayın yankıları ise İzmir’de büyük bir tedirginlik yarattı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA