İzmir’de bir kişi, önüne çıkan herkese adeta dehşeti yaşattı.

Bülent Ş. (37) isimli zanlı, önce taksi şoförü Arif K.’yi öldürdü, ardından yoldan geçen bir aracı gasp ederek kaçtı. Market soygunu girişiminde bulunan Ş., 16 yaşındaki market çalışanı İ.A.’yı vurup ağır yaraladı. Aynı gün Karabağlar ilçesinde de bir kişiyi öldüren zanlı, polis tarafından Menderes'te yakalandı. Olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

TAKSİCİYİ VURUP PARALARI GASPETTİ

Olaylar, Torbalı'nın Ayrancılar Mahallesi'nde başladı. İddiaya göre, daha önce cezaevinde birlikte kaldığı Arif K.'ın kullandığı taksiye binen Bülent Ş., Yazıbaşı Mahallesi'ne geldiklerinde yanında taşıdığı tabancayla taksici K.'ı ensesinden vurdu. Taksiyi ve içerisindeki paraları gasbetti.

MARKET SOYGUNU GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Ş., daha sonra yolda hafif ticari bir aracı gasp etti. Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir markete giren Ş., market çalışanı 16 yaşındaki İ.A.'yı soymaya çalıştı. İlayda'nın direnişiyle karşılaşan zanlı, genç kızı tabancayla vurarak ağır yaraladı.

ATM’DEN PARA ÇEKEN VATANDAŞI VURDU

Market soygunu sonrası Karabağlar ilçesine kaçan Bülent Ş., Paşaköprü Mezarlığı yakınında bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasp edip tabancayla vurdu.

Muğla’da korkutan kaza… Otomobil evin bahçesine daldı! Muğla’da korkutan kaza… Otomobil evin bahçesine daldı!

Ş., gasbettiği araçla Gümüldür istikametine doğru kaçarken, polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı.

UYUŞTURUCUNUN ETKİSİNDEYMİŞ

Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ş.'ün üzerinde yapılan aramada, 'ecstasy' olarak bilinen 13 uyuşturucu hap ele geçirildi. Zanlının olayları gerçekleştirdiği sırada uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirlendi.

Olaylar sonucunda, taksi şoförü Arif K. ve ATM'den para çeken Engin K. hayatını kaybetti, market çalışanı İ.A. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Zanlı Bülent Ş., gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA