İzmir’de kaydedilen ve sosyal medyada hızla yayılan bir video, toplumda büyük tepkiye neden oldu. Görüntülerde, bir adamın aracında köpeğe tecavüz etmeye çalıştığı iddia ediliyor. Ne zaman çekildiği belli olmayan videoda, adamın köpeği bağladığı ve bu esnada uygunsuz bir harekette bulunduğu ileri sürülüyor.

Manisa'da kilolarca bozuk et ele geçirildi! Bize ne yediriyorlar? Manisa'da kilolarca bozuk et ele geçirildi! Bize ne yediriyorlar?

Görüntüleri kaydeden kişiyi fark eden adam, araç içerisinden silahını gösterdi. Kameraya karşı önce silahını doğrultan adam, ardından tehditkâr bir şekilde el işaretleri yapmaya devam etti. Olayı kaydeden kişinin ise videoda, "Bekle, sen göreceksin" dediği duyuldu.

Sosyal Medyada Tepkiler

Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından kullanıcılar, hem olaya hem de hayvana karşı işlenen şiddet suçlarına karşı büyük öfke gösterdi. Hayvan hakları savunucuları, olayın derhal soruşturulması ve suçlunun adalete teslim edilmesi çağrısında bulundu. İzmir'deki yetkililerin de olayla ilgili inceleme başlatması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Merkezi