İzmir'in Kemalpaşa ilçesi, 31 Ağustos akşamı trajik bir olaya sahne oldu. Sekiz Eylül Mahallesi'ndeki bir parkta meydana gelen kavgada, 19 yaşındaki F.C.S, 'omuz atma' nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından zanlılar S.K. ve ağabeyi F.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Sekiz Eylül Mahallesi'nde bulunan parkta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 18 yaşındaki S.K. ve 30 yaşındaki ağabeyi F.K., parkta oturan F.C.S ile 'omuz atma' meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve S.K., yanında taşıdığı bıçakla S.’yi yaraladı.

KURTARILAMADI

Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Durumu kritik olan F.C.S, Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olayın hemen ardından, S.K. ve ağabeyi F.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıyan olayda, S.K.'nin tartışmanın ardından S.’yi bıçakladığı ve genç adamın yere yığıldığı anlar net bir şekilde görüldü.

İzmir’de ‘omuz atma’ cinayeti: Tahliyenin ardından yeniden tutuklama! İzmir’de ‘omuz atma’ cinayeti: Tahliyenin ardından yeniden tutuklama!

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: İHA