İzmir’in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen olayda, bir tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, ağır yaralanan N.D. hastaneye kaldırıldı.

Donanmacı Mahallesi Yalı Bulvarı'nda saat 21.50 sularında M.A. (26) ve N.D. (40) arasında çıkan tartışma, bıçaklı saldırıya dönüştü. M.A., henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı N.D.'yi bıçakla boğazından ve karnından yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, N.D.'ye acil müdahale etti ve onu hastaneye sevk etti. N.D.'nin durumu ağırken, M.A. olay yerinden kaçtı, ancak polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi yakaladı.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından yakalanan M.A., Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

İzmir’de temizlik işçisi banka hesabına girince şoku yaşadı… Tam 23 milyon lira! İzmir’de temizlik işçisi banka hesabına girince şoku yaşadı… Tam 23 milyon lira!

Olay Anı Kameraya Yansıdı

Öte yandan meydana gelen olay çevredeki güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde iki kişinin kavga anı daha sonra da M.A.'nın N.D.'yi bıçaklayıp koşarak kaçtığı anlar yer aldı.

Kaynak: İHA