İzmir’de dehşete düşüren bir olay yaşandı…

Denizli’de kaza… Motosikletin çarptığı emekli öğretmen kurtarılamadı Denizli’de kaza… Motosikletin çarptığı emekli öğretmen kurtarılamadı

Olay, saat 22.00 sıralarında Bornova’ya bağlı Evka 3 Mahallesi’nde, bir yolcu minibüsü son durağında gerçekleşti.

Ağır Yaralandı

Edinilen bilgilere göre,  Alsancak-Evka 3 hattında bulunan minibüste seyahat eden Doğukan A. kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından tabancayla vurularak ağır şekilde yaralandı. Olay anında kaçan saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, A.’nın aldığı kurşun yaraları nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından A.’nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Geniş Çaplı Bir Operasyon Başlattı

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırının gerçekleştiği minibüs ve çevresinde delil toplama çalışmalarını sürdürürken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri de saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

İzmir'in Bornova ilçesinde bir yolcu minibüsü içerisinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla vurulan 28 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.  

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelilerin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

  

Kaynak: İHA