Türkiye’nin önde gelen otobüs firmalarından biri olan Kamil Koç, İstanbul-İzmir güzergahındaki bazı seferlerini ‘ekspres sefere’ çevirerek Manisa ve Balıkesir’e uğramadan gerçekleştirileceğini açıklamıştı.  Söz konusu açıklama bazı yanlış anlaşılmalara neden olurken Anadolu Ajansı, “İstanbul-İzmir güzergahındaki ‘tüm seferlerini’ eksprese dönüştürdü” paylaşımı yapınca Manisa ve Balıkesir seferlerinin tamamen bitirileceği haberleri yapıldı.

Manisa'da Deprem Hareketliliği: Manisa Son Depremler Listesi Manisa'da Deprem Hareketliliği: Manisa Son Depremler Listesi

Kamil Koç’un Manisa ve Balıkesir Seferleri Devam Ediyor!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., İstanbul-İzmir arasındaki yeni ekspres sefer kararıyla ilgili yanlış anlaşılmaların giderilmesi için bir açıklama yayınladı. Firmanın yaptığı açıklamaya göre, Manisa ve Balıkesir’e uğramayan ekspres seferler, yolculara daha hızlı ve kesintisiz ulaşım sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Ancak, bu iki ile yönelik seferlerin iptal edilmediği, aksine düzenli olarak devam ettiği vurgulandı.

Ekspres seferler ile yolcularına daha hızlı ulaşım alternatifleri sunan Kamil Koç, Manisa ve Balıkesir'e hizmet veren seferlerini de aynı şekilde sürdürüyor.  Kamil Koç, hem ekspres seferlerin sağladığı avantajlar hem de Manisa ve Balıkesir seferlerinin devam ettiği bilgisini yolcularıyla paylaşarak, hizmetlerini her iki güzergâhta da sürdüreceğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi