Manisa’da sıcak ve güneşli günler artık geride kalıyor… Ekim sonu ve kasım ayında kara bulutlar şehrin etrafında toplanmaya, yağmurlar toprakla buluşmaya başlayacak! Önümüzdeki günlerde yazdan kalma sıcaklıklara veda etmeye hazırlanan Manisalıları neler bekliyor? 1 aylık hava durumu belli oldu…

Manisalılar Güneşle Vedalaşmaya Hazırlanın!

Manisa, 22 Ekim Salı gününe kadar güneşli ve ılık bir hava ile devam edecek. Gündüz sıcaklıkları 22 dereceyi bulurken, gece saatlerinde termometreler 9 ila 12 dereceye kadar düşecek. Ancak Ekim ayının sonları itibarıyla bulutlar toplanacak ve ilk yağmur damlaları şehre düşmeye başlayacak.

Instagram’da ekran görüntüsü alma özelliği tarih oluyor! İşte sebebi… Instagram’da ekran görüntüsü alma özelliği tarih oluyor! İşte sebebi…

Kasım Yağmurları Kapıda!

Kasım ayına girerken, Manisa’da gök gürültülü sağanak yağışlar ve soğuyan hava etkisini hissettirecek. Kasım ayının ilk günleri kapalı ve tek haneli sıcaklıkların etkili olacağı hava durumu; 4 Kasım Pazartesi günü yerini sağanak yağışlara bırakacak.

Haftanın devamında da aralıklı yağmurlar ve bulutlu bir gökyüzü hâkim olacak. Özellikle 7 Kasım Perşembe, yer yer gök gürültüsü ve kuvvetli sağanaklar bekleniyor.

Şemsiyeleri Hazırlayın, Sağanaklar Geliyor!

Manisa’da 16 Kasım Cumartesi ve sonrasında yağmur ihtimalleri artacak. Soğuyan hava, sıcaklıkları 17-19 derece bandında tutarken, gece sıcaklıkları ise 9-13 derece arasında değişecek. Bu dönemde sağanak yağışlarla birlikte ara sıra görünen güneş, Manisalılara yağmurlu havayı sevdirecek gibi görünüyor. 

Kaynak: Haber Merkezi