Altınordu ve VINA Football’un birlikte organize ettiği ‘Futbolda Analiz Metodları’ semineri geçtiğimiz hafta sonu İzmir Altınordu Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Organizasyona ev sahipliği yapan Gökhan Göktürk ve konuşmacı olarak katılan teknik direktör Hikmet Karaman’a Yıldızspor 45 Futbol Kulübü adına Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan forma hediye etti.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan, Altınordu ve VINA Football’un birlikte organize ettiği ‘Futbolda Analiz Metodları’ seminerine katıldı. İzmir Altınordu Metin Oktay Tesisleri’nde organize edilen seminere ev sahipliği yapan Vina Football yöneticisi Gökhan Göktürk’e ve seminere konuşmacı olarak katılan Hikmet Karaman’a Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan forma hediye etti. Önce Altınordu Tesislerini gezen teknik direktör Hikmet Karaman, genç Antrenörlere seminer boyunca deneyimlerini aktardı.

Manisa FK'dan muhteşem geri dönüş! Manisa FK'dan muhteşem geri dönüş!

Karaman: Manisa’da Çok Güzel Günler Geçirdim

Antrenör Turhan Özkan tarafından kendisine Yıldızspor 45 Futbol Kulübü forması hediye edilen teknik direktör Hikmet Karaman, “Teşekkür ediyorum. Manisa’da birbirinden değerli Antrenör arkadaşlarımız ve dostlarımız var. Manisaspor’da görev aldığımız dönemde Manisa’da çok güzel günler geçirdim. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Göktürk: Sizleri Kutluyorum

Organizasyonun ev sahibi Gökhan Göktürk, 2011-2016 yılları arasında Altınordu Futbol Akademisi Koordinatörlüğü, 2016-2019 yılları arasında Galatasaray Futbol Akademisi İdari Menajerliği ve 2019-2024 yılları arasında Adana Demirspor Sportif Direktör ve Asbaşkanlığı görevlerinde yer aldı. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü altyapıya verdiği değerden dolayı bildiğini ifade eden Gökhan Göktürk, “Öncelikle sizleri gençlere verdiğiniz değerden dolayı kutluyorum. Forma jestiniz için teşekkür ederiz. Amacımız altyapılarda görev yapan Antrenörlerimizin daha donanımlı olmalarını sağlamak. Birbirinden değerli isimlerle burada olduğumu için mutluyuz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhabir: Özkan ÇELİK