Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi, 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Gürkan’ın bulunması için yürütülen çalışmalarla gündemde... Narin’in kaybolmasının ardından mahalledeki aileler, güvenlik endişesiyle evlerine güvenlik kamerası taktırmaya başladı.

Arama çalışmaları sürerken, Narin’in izine dair henüz bir ize rastlanamaması, mahalle sakinlerinde tedirginliğe yol açtı. Çocuklarının güvenliği konusunda endişe duyan birçok aile, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için evlerine güvenlik kameraları yerleştirmeye karar verdi.

Kayıp Narin Olayı İle İlgili Son Gelişmeler

Narin’in babasının açıklamalarının ardından soruşturma derinleştirildi. Narin’in amcası da olan köy muhtarının aracındaki DNA örneği ile Narin’in kıyafetlerindeki DNA örneğinin eşleştiği tespit edildi.

Soruşturmayı yürüten ekipler, S.G.’nin aracında buldukları DNA örneği ile küçük Narin’in kıyafetlerindeki DNA örneğinin eşleştiğini belirledi. Bu gelişme, soruşturmanın seyrini değiştirirken, S.G. hakkındaki incelemeler derinleştirildi. Şu an gözaltında bulunan S.G.’nin, soruşturma kapsamında daha ayrıntılı bir sorguya tabi tutulması bekleniyor.

Manisa’nın ilçesinde artçılar sürüyor Manisa’nın ilçesinde artçılar sürüyor

Narin’in bulunması için çalışmalar sürerken, mahallede birçok aile evlerine güvenlik kamerası takmaya başladı.

Kaynak: İHA