501 yıllık tarihi Sultan Camii’nde yaz Kur’an kursları başladı 501 yıllık tarihi Sultan Camii’nde yaz Kur’an kursları başladı

Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan ve 14 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği yangınla ilgili eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hükümete çağrı geldi. Kılıçdaroğlu, "Vatandaşlarımızın afet sonucu doğan zararlarının ivedilikle karşılanması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, yangın nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi. Sosyal devlet vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, afet nedeniyle zarar gören vatandaşlara ivedilikle destek olunması çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır ve Mardin kırsalında çıkan yangında, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Yangından etkilenen ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Sosyal devletin bir gereği olarak vatandaşlarımızın afet sonucu doğan zararlarının ivedilikle karşılanması gerekmektedir.

Sizlerden ricam; havaların çok sıcak olduğu bu mevsimde, ormanlarımızda ve tarım alanlarımızda yangın tehditlerine karşı daha dikkatli olmanız ve gereken önlemleri almanızdır."

Kaynak: Haber merkezi