ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Ali Rıza Bey’in, yıllar önce kızını öldürdüğünü itiraf etmesi herkesi şoke etti. Programda kendisinden 34 yaş küçük eşini arayan Ali Rıza Bey, kızını kendisinden yaşça büyük bir adamla evlendiği için öldürdüğünü açıkladı. Esra Erol’un bu itirafa verdiği sert tepki, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kızını Öldürdüğünü Canlı Yayında İtiraf Etti

Ali Rıza Bey, Esra Erol’un “Kaç evladınız var?” sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi. "5 evladım vardı, birinin ölümüne sebep oldum" diyen Ali Rıza Bey, bu cevabın ardından kızıyla tartıştıklarını ve olayın kontrolden çıktığını ifade etti. "68 yaşında bir adamla evlendirmişler. Tartışırken yüzüme tükürdü, sonra ne oldu bilmiyorum" diyerek kızını öldürdüğünü kabul etti.

Esra Erol’dan Sert Tepki: “Böyle Bir Babam Olsa Utanırım”

Ali Rıza Bey’in itirafına öfkeyle karşılık veren Esra Erol, "Kendi canına acımayan, kendi evladını öldüren bir insan başkasına acır mı?" diyerek tepkisini dile getirdi. Daha sonra, Ali Rıza Bey’in diğer çocuklarının kendisiyle görüşmemesi üzerine Erol, "Böyle bir babam olsa ne yüzüne bakarım ne de hayatımda var ederim. Çocuklar çok haklı" sözleriyle duygularını paylaştı.

Özgür Özel, Selahattin Demirtaş’ı Cezaevinde Ziyaret Edecek Özgür Özel, Selahattin Demirtaş’ı Cezaevinde Ziyaret Edecek

Kendinden 34 Yaş Küçük Eşini Ararken Kızına Yaş Yüzünden Karşı Çıktı

Esra Erol, Ali Rıza Bey’in programda kendisinden 34 yaş küçük eşini aramaya gelmiş olmasına dikkat çekerek, "Kızının kendisinden yaşça büyük biriyle evlenmesine karşı çıkan bir babanın, aynı sebepten ötürü milyonların karşısında eşini araması büyük bir çelişki" sözleriyle durumu eleştirdi.

Kaynak: Haber Merkezi