Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, pazarcı esnafı ile husumetlisi arasında meydana gelen kavga trajik bir şekilde sonlandı. Yiğit L., husumetlisi E.T. tarafından kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti.

“’Adam mısın sen?’” Tartışmasında Kan Aktı

Olay, Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryeri’nde gerçekleşti. İddialara göre, Yiğit L. ile husumetlisi E.T. arasında "Adam mısın sen?" şeklinde başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. E.T., bu kavga sırasında Yiğit L.'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Bir Esnaf da Yaralandı

Kavgayı ayırmaya çalışan başka bir esnaf olan Ali B. de bacağından yaralandı. Her iki yaralı, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı; ancak Yiğit L., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olay, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Kopan kaya parçası otomobile düştü Kopan kaya parçası otomobile düştü

Kaynak: İHA