Samsun’da konuşmak için çağırdığı kadını bıçaklayarak öldürdü Samsun’da konuşmak için çağırdığı kadını bıçaklayarak öldürdü

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş ürünleri satan firmalar listesinde yer almasıyla ülke çapında gündeme oturan Köfteci Yusuf, yoğun bir müşteri desteği ile karşı karşıya kaldı. Bakanlığın şubat ayında yaptığı denetimlerde, firmanın bazı şubelerinde domuz eti kullanıldığı tespit edilmesine rağmen, bu iddiaların haksız olduğunu düşünen müşteriler firmanın şubelerine akın etti.

Denetim raporlarının açıklanmasının ardından bazı vatandaşlar Köfteci Yusuf’a haksızlık yapıldığını savunarak, restoran zincirine desteklerini göstermek amacıyla yemek yemeye devam etti. Sosyal medyada yayılan bir videoda firmanın şubelerinden birinin tıklım tıklım dolu olduğu görüldü. Video kısa sürede viral oldu ve "Yusuf iyi reklam yaptı", "Bence Yusuf'u kuyuya attılar ama halk çıkaracak" gibi yorumlarla gündeme oturdu.

Köfteci Yusuf ile ilgili tartışmalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılarak, “Sözünü ettiğiniz köftecideki denetimde Ankara'da iki şubede uygunsuz gıda tespiti yapılıyor. Mahkeme süreci devam ediyor ve herkesin kendini savunma hakkı bulunuyor” dedi. Erdoğan, gıda denetimlerinin devam edeceğini ve bu konunun ciddi bir şekilde ele alınması gerektiğini vurguladı. 

Kaynak: Haber Merkezi