Adana’nın Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi'nde, seyyar dönerci Ozan A. (27), arkadaşı Gökhan B. (31) ile yaşadığı tartışmanın ardından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, A.’ın tezgahında çalıştığı sırada arkadaşı Gökhan B.’nin yanına gelmesiyle başladı. Tartışma büyüyüp küfürleşmeye varınca, kavgaya dönüşen olay trajik bir sonla noktalandı. Gökhan B., Ozan A.'ı öldüresiye darp ettikten sonra göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kaçan Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı halde bulunan Ozan A’yı Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Gökhan B.’yi yakalamak için harekete geçti ve güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi kısa sürede tespit etti. Gökhan B., evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Oba Makarna fabrikasındaki patlama meydana gelmişti… Yeni gelişme yaşandı Oba Makarna fabrikasındaki patlama meydana gelmişti… Yeni gelişme yaşandı

“Alkollüydüm, Küfürleşince Öfkeyle Yaptım”

Emniyetteki sorgusunda alkollü olduğunu ve çıkan tartışmada bir anlık öfke ile bıçağı sapladığını söyleyen Gökhan B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA