Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan son duyuruya göre KPSS şartı aranmaksızın 81 ilde 5214 temizlik personeli alınacak.

Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında! Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında!

Temizlik görevlisi hastane temizlik görevlisi ve beden işçisi (temizlik) pozisyonlarına yapılacak alımlar için belirlenen kontenjanlar sırasıyla 4489 84 ve 641 kişidir.

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması İŞKUR'a kayıtlı veya kayıt yaptıracak durumda olması bedensel sağlık sorunu bulunmaması görevini özenle yerine getirebilecek yetkinlikte olması erkek adayların askerlik çağına gelmemiş askerlik hizmetini yapmış veya tecilli olması ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek durumda olması gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesinden yapılacaktır.

Başvurmak isteyen adaylar İŞKUR'un web sitesine girerek "İş Arayan" bölümünden giriş yapmalı "İŞ İLANLARI" seçeneğine tıklamalı ve ilgili pozisyon adını aratarak başvurularını gerçekleştirmelidir.

Kaynak: Haber merkezi