Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında! Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında!

Kula Belediyesi Halk Ekmek Büfesi, eski yerinin vatandaşlara özellikle yağışlı havalarda zor anlar yaşatması nedeniyle yeni yerine taşındı. Daha korunaklı ve konforlu bir alışveriş ortamı sunmak için yapılan bu değişiklik, halk tarafından olumlu karşılandı.

Yeni satış noktasının faaliyete geçmesiyle birlikte Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, satış yerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

100. Yıl Belediye İşhanı’nda hizmet vermeye başlayan yeni satış noktasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, “Halkımızın rahat ve konforlu bir şekilde alışveriş yapabilmesi için yeni satış noktamızı bugün faaliyete geçirdik. İlerleyen günlerde İlçe Stadı ve Karataş bölgesine de yeni satış yerleri açmayı planlıyoruz” dedi.

Vatandaşlar Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Halk Ekmek'ten alışveriş yapan vatandaşlar, yeni satış yerinin korunaklı olması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi. Alışveriş yapan Ali Şahin, “Halk Ekmek satışının buraya taşınmasından çok memnunuz. Eski yerin etrafı açıktı, yağmurda zorlanıyorduk. Şimdi böyle muhafazalı bir yere taşınması gerçekten çok iyi bir düşünce, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Şahin ayrıca, farklı bölgelerde de yeni satış noktalarının açılmasını istediklerini belirtti.

Muhabir: Özkan ÇELİK