Manisa’nın Salihli ilçesi Hacıbektaşlı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, çevre bilincini artırmak ve okul bahçesini yeşillendirmek amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

‘Okulumuzu Ağaçlandırıyoruz’ etkinliği kapsamında Salihli Orman İşletme Müdürlüğü’nün bağışladığı karaçam fidanları, öğretmen ve öğrencilerin iş birliğiyle toprakla buluşturuldu.

2024-2025 eğitim öğretim yılında ikinci ara tatil başlıyor 2024-2025 eğitim öğretim yılında ikinci ara tatil başlıyor

Fidanlara Cansuyu Verildi

Dikilen fidanlara öğrenciler tarafından cansuyu verilirken, okul yönetimi bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı. Çevre bilinci kazandırmayı hedefleyen etkinlik, öğrenciler arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kaynak: İHA