Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da eğitim alan öğrencilerin daha iyi koşullarda öğrenim görmesi için MABEM’in yeni binasını hizmete açtı. Açılışa, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Meliha Kılınçlar ve Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen de katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Öğrenci, öğretmen ve velilerden gelen yeni bina talebi üzerine harekete geçtiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Meliha Kılınçlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in talimatıyla çalışmaların hız kazandığını ifade etti. Kılınçlar, “Öğrencilerimiz bizim için çok önemli. Eğitimin kalitesini artırarak gençlerimizin geleceğe daha güçlü hazırlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bu yeni bina, yalnızca bugünü değil, öğrencilerimizin yarınlarını da şekillendirecek önemli bir yatırım” dedi.
ÖĞRENCİLER MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
Yeni bina hakkında değerlendirmede bulunan öğrenciler, modern ve ferah sınıflarda eğitim alacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Öğrencilerden Melek Yalçınkaya, “Yeni binamızda sınıflar oldukça geniş, sıralarda rahatça oturabiliyoruz” derken, Mehmet Neşat Özcan ise “Eşit ağırlık sınıfındayım. Yeni binamız gayet geniş, ferah ve konforlu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.