Güzellik ve bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen cilt sağlığında, cildimize uygun ürünleri seçmek ve o cildi korumak büyük bir öneme sahip. Bu yüzden, içeriği doğal olan ürünler cilt sağlığında ön plandadır. Madacassol kremde son yıllarda sıkça ismini duyduğumuz medikal kremlerden biridir. Bu haberimizde de “Madecassol krem ne işe yarar?” sorusunun cevabını arayacak ve kremi yakından inceleyeceğiz.

Madecassol krem ne işe yarar?

Yanık, yara, sivilce izleri, çatlaklar ve cilt lekeleri gibi cilt sorunlarının tedavisinde kullanılır. Madecassol kremin en belirgin özelliği olan cilt yenilemeyle sivilce izleri, cilt lekelerini ortadan kaldırırken, hassas ciltlerde tahriş olan yerlere iyi gelen başarılı bir üründür.

Uzmanı açıkladı! Variste hızlı tedavi yöntemi Uzmanı açıkladı! Variste hızlı tedavi yöntemi

Madecassol krem nerelerde kullanılır?

Birinci ve ikinci derece yanıklar, yara, sivilce izleri, tahriş olmuş cit, ağda sonrası ve kuru cildi nemlendirmek için doktorlar tarafından önerilen bir kremdir.

Madecassol kremin faydaları nelerdir?

Ciltteki hasarlı yerlerin, yaraların iyileşmesini hızlandırmaya yardımcı olan bu krem, gotu kola özleri ile doku yenilenir ve bu şekilde yara izlerinin görünümü gözle görülür şekilde azalır.

Ciltteki kızarıkları yatıştırır. Kuru ve hassas cilt tipine sahip olanlarda cildi nemlendirir. Lazer epilasyon ya da ağdadan sonra oluşan tahrişleri iyileştirir.

İçinde bulunan Gotu Kola bitkisi antioksidan özelliğiyle bilinir. İçindeki bu özler sayesinde yaşlanma belirtilerini azaltır.

Sivilceli ciltle mücadele edenlerde Madecassol kremi kullanmak etkili olabilir.

Madecassol kremin yan etkileri var mı?

Yan etkiye çok az sahip olan krem bu yönü nedeniyle tercih sebebidir. Doktor kontrolünde bilinçli şekilde uygulandığı takdirde bilinen bir yan etkisi yoktur.

Kremi kullanırken neye dikkat etmeliyiz?

Bu kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken tek husus açık yaraya sürülmemelidir. Eğer sürülürse cilt tahriş olur.

Madecassol krem nasıl kullanılır?

Pek çok farklı bölgeye uygulanan madecassol, uygulandığı alana göre nasıl kullanılacağı değişiklik gösterir.

Kaynak: Haber Merkezi