Malatya'da işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Malatya-Ankara karayolu üzerindeki MAŞTİ kavşağında sabaha karşı 02.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, işçileri taşıyan servis aracı ile bir otomobil çarpıştı.

İşçi Servisi Kavşakta Çarpıştı

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir kargo firmasında çalışan işçileri taşıyan Cumali E. idaresindeki işçi servisi, kavşakta bir otomobille çarpıştı.

Aksaray’da aile faciası! Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu Aksaray’da aile faciası! Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu

Servis Aracı Devrilerek Yan Yattı

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil kaldırıma savrulurken, servis aracı devrilerek yan yattı. Kazada servis şoförü Cumali E. olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaralılar çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazanın ardından, olay yerine gelen kazazede yakınları büyük üzüntü yaşarken, polis ekipleri hastanelerde güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

  

Kaynak: İHA