Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BESOT A.Ş., Ulaşım Dairesi Başkanlığı için 7 şoför ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı için 1 büro personeli alımı yapacağını ilan etti. Her iki pozisyon için başvuru şartları ve detaylar netleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şoför İlanı

Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na yapılacak şoför alımında, başvuru sahiplerinin Manisa ilinde ikamet etmesi ve en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Bununla birlikte, adayların en az B sınıfı ehliyet sahibi olması, askerlik hizmetini yapmış ya da muaf olması ve sabıka kaydının bulunmaması şartları aranıyor. Ayrıca, adayların araç kullanmaya engel bir sağlık sorununun olmaması ve İşkur kaydının bulunması gerekiyor. Başvurular, 25 Eylül 2024 tarihinde saat 08:30 ile 17:30 arasında yapılabilecek.

Manisa Selendi’ye Büro Personeli İlanı

Diğer yandan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Selendi ilçesi için yapılacak büro personeli alımında, en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. Adayların Selendi ilçesinde ikamet etmeleri, ekip çalışmasına uyumlu olmaları ve İşkur kaydına sahip olmaları gerekiyor. Başvurular, 23 Eylül 2024 tarihinde aynı saat diliminde alınacak.

Akaryakıta büyük zam geliyor! Depoları doldurun Akaryakıta büyük zam geliyor! Depoları doldurun

İki pozisyon için de başvuru yapacak kişilerin, yasa dışı faaliyetlere katılmamış ve sabıka kaydına sahip olmamaları gerekiyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi