Milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 34 yaşında hayatını kaybeden Karaman’ın ölüm haberi, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Karaman'ın vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

Fenerbahçe, İlkan Karaman için yaptığı açıklamada, “2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz,” ifadelerini kullandı.

Armin Hodzic Manisa FK’da Armin Hodzic Manisa FK’da

Beşiktaş da, “2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz,” şeklinde bir mesaj paylaştı.

İlkan Karaman'ın vefatı, basketbol camiasında derin bir üzüntüye yol açtı. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş kulüpleri, Karaman’ın anısını yaşatmak ve ailesine destek olmak için taziye mesajları yayımladı.

İlkan Karaman, kariyerinde TOFAŞ, Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Büyükçekmece Basketbol, Cholet, Antibes Sharks, Petkimspor, Yalovaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Formosa Taishin ve Çayırova Belediyespor'da oynadı.

Kaynak: AA