Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 10. hafta mücadelesinde 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar, Esenler Erokspor maçında taraftarlarımızın ve futbolseverlerin desteğini bekliyor.

Karşılaşmayı Ömer Faruk Güldibi Yönetecek

Manisa Futbol Kulübü ile Esenler Erokspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ömer Faruk Güldibi yönetecek. Karşılaşmada Güldibi’nin yardımcılıklarını Barış Çiçeksuyu ve Serdar Osman Akarsu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Terece.

Esenler Erokspor Maçının Biletleri Satışta

Öte yandan Esenler Erokspor maçının bilet satışları devam ediyor. Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek.

Manisa FK’nın U17’leri evinde kazandı: 2-1 Manisa FK’nın U17’leri evinde kazandı: 2-1

Kadın ve 18 Yaş Altı Taraftarlara Müjde

Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlar, Manisa Futbol Kulübü’nün iç saha maçlarını ücretsiz izleyebilecek.

Maçları tribünden takip etmek isteyen kadın ve 18 yaş altı taraftarların Passolig kartı sahibi olması zorunlu.

Passolig kartı olmayan kadın ve 18 yaş altı taraftarların Passolig kartı alması, kart sahibi olan taraftarların ise Passolig kartlarının vizelerini yenilemesi gerekiyor.

Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlar, ücretsiz biletlerini maç günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda bulunan Passolig gişelerinden tanımlayabilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle; Kapalı Alt Tribün: 30 TL, Misafir Tribünü: 39 TL.

Muhabir: Mahmut ASLAN