Manisa Futbol Kulübü Akademisi futbolcuları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in talimatıyla Halil Onultmak ve Tevfik Lav Spor Tesisleri’nden çıkartıldı.

Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, A Takımının kullanımında olan ve kira sözleşmesinin bulunduğu Fikri Bayrıl Spor Tesisi ile ilgili hukuki sürecin devam ettiği belirtildi.

Manisa Futbol Kulübü yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Turgutlu’da milli maç heyecanı devam ediyor! Yine dev ekran kurulacak Turgutlu’da milli maç heyecanı devam ediyor! Yine dev ekran kurulacak

“A Milli Futbol Takımımızın maçında büyük coşku yaşayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in bu kararı, Akademimizde oynayan, Milli takımlarımızın formasını terleten sporcularımızı hayal kırıklığına uğratmıştır. 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce sokaklarda Akademi futbolcularımıza sahip çıkacağını, onları mağdur etmeyeceğini ifade eden Zeyrek’in, Manisa Futbol Kulübü’nü, Manisa Futbol Kulübü sporcularını, sporcu ailelerini ve personelini yıldırmaya çalışan bu tavrını büyük bir üzüntüyle takip etmekteyiz.

Türk futboluna sayısız futbolcu yetiştiren, Milli Takımlara futbolcu gönderen, Manisa şehrini Trendyol 1. Lig’de yıllardır temsil eden Manisa Futbol Kulübümüz’e yönelik bu girişimlerin Manisa futboluna zarar verdiğini görüyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.”

Muhabir: MAHMUT ASLAN