Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Trendyol 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü’ne yönelik başlattığı  ‘yıldırma’ politikası her geçen gün ilginç bir hal almaya başladı. 10 Ağustos’ta sökülen su sayacı, 12 Ağustos’ta yenisiyle değiştirilmişti. MASKİ ekipleri bugün yine Fikri Bayrıl Tesisi’ne giderek taktıkları yeni sayacı söktü.

1 (1)-127

Manisa FK, Körfez deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor! Manisa FK, Körfez deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor!

31 Mart Mahalli Seçimleri’nin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Trendyol 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü’ne yönelik başlattığı  ‘yıldırma’ politikası devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerinin 10 Ağustos’ta Manisa FK’nın kiracısı olduğu Fikri Bayrıl Tesisi’nin su sayacını sökmesiyle başlayan süreç bugün yeni bir gelişmeyle daha gündem oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri, yeni taktıkları sayacı bir kez daha sökerek tesisin sularını kesti.

1 (2)-143

“Yıldırma Politikasını Lınıyoruz ve Yapılan Her İşlemin Hukuksal Zeminde Takipçisi Olacağız”

Manisa Futbol Kulübü, konuyla ilgili fotoğraf yayınlayarak kamuoyuna açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri tarafından 06 Eylül 2024 (Bugün) tarihinde Manisa Futbol Kulübümüzün ‘kira sözleşmesi devam eden’ Fikri Bayrıl Spor Tesisi’nin SU SAYACI sökülerek götürüldü.

10 Ağustos 2024 tarihinde gece yarısı operasyonuyla yapılan ‘sayaç söküp götürme olayı’ ile birlikte başlayan sonrasında tesise gelen yollarda yapılan ‘keyfi’ kazı işlemlerinin devamı olan ‘Sayaç sökme’ işlemi talebimiz üzerine emniyet güçlerinin nezaretinde gerçekleşti.

1 (4)-119

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa Futbol Kulübümüze yönelik ‘YILDIRMA’ politikasını kınıyoruz ve yapılan her işlemin hukuksal zeminde takipçisi olacağız.

Manisa Futbol Kulübümüzün varlığını korumak için yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, personeliyle ve taraftarlarıyla tek bir yürek olup ‘YILDIRMA’ politikalarıyla sonuna kadar mücadele edeceğinin önemle bilinmesini istiyoruz.

Yaşanan süreci değerli kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Saygılarımızla…”

Kaynak: Spor Servisi