Manisa Futbol Kulübü Başkanı Yasemin Buket Aktan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, takımla yemekte bir araya geldi. Gerdan Gurme Bağ’da gerçekleşen yemek organizasyonunda Başkanı Yasemin Buket Aktan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Teknik Direktör Çağdaş Çavuş, teknik heyet, futbolcular ve personel de yer aldı.

Manisafkyemek (1)

Yemekte konuşan Manisa Futbol Kulübü Başkanı Yasemin Buket Aktan, Manisa Futbol Kulübü’nün büyük bir aile olduğunu belirterek, “Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ailemiz daha da güçlenerek büyüdü. Bugün yeni yönetim kurulumuz da bizlere katıldı. Siz futbolcularımızın sahada verdiğiniz mücadeleyi yönetim kurulu üyelerimiz da saha dışında verecekleri destekle güçlendirecek. Önümüzdeki süreçte çok daha güzel başarılar elde edeceğiz. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriyiz ve bu anlamda Takımımıza güvenimiz tam” dedi.

Manisafkyemek (2)

Armin Hodzic Manisa FK’da Armin Hodzic Manisa FK’da

Kaptan Kaan Kanak, “Başkanımızın ve yönetim Kurulumuzun da Desteği Bizi Daha da Güçlendirecek”

Yeni yönetim kuruluna başarı dileklerini ileten kaptan Kaan Kanak ise “Takım olarak yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun. Tüm yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Manisa Futbol Kulübü A takımı olarak sahada kulübümüz için savaşmaya devam edeceğiz. Manisa FK formasını terleten bütün takım arkadaşlarım başarıya inanıyor. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun da desteği bizi daha da güçlendirecek. Bu inançla sahaya her maçımızı kazanmak için çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MAHMUT ASLAN