Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını sert bir dille kınadı. Cemiyet, saldırıda 5 vatandaşımızın şehit düştüğünü ve 24 çalışanın yaralandığını hatırlatarak, karanlık güçlerin Türkiye'nin birliğini, beraberliğini ve huzurunu bozmaya yönelik çabalarının her zaman başarısız olacağını vurguladı.

Mimar Sinan Ayarı: Manisa'da yollar 96 saat trafiğe kapatıldı! Mimar Sinan Ayarı: Manisa'da yollar 96 saat trafiğe kapatıldı!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Karanlık güçler ve onların destekçileri, milletimizin iradesi ve kararlılığı karşısında hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin güvenliği ve huzuru için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki azim ve kararlılığının bir kez daha teyit edildiği ve teröre karşı verilen mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sürdürüleceği vurgulandı.

Cemiyet, halkın sadece resmi kaynaklardan yapılan açıklamaları dikkate almasını ve terörle mücadelede milli birlik ve beraberliğin korunması için her kesimin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Muhabir: Özkan ÇELİK