Kaza, Kırkağaç ilçesinde otogar civarında meydana geldi. Fatih E. (28) idaresindeki 10 AIC 252 plakalı otomobil, aniden direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı ve korkulukları yıkıp belediye parkına uçtu. Araç, Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak'ın ofisinin önündeki ağaca çarparak durabildi.

Manisa Kırkağaç’ta operasyon… Uyuşturucu tacirleri tutuklandı Manisa Kırkağaç’ta operasyon… Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Yaralı Sürücü Kurtarıldı

Kazada araç içerisinde sıkışan Fatih E., itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve 112 acil servis ekiplerince Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında büyük maddi hasar meydana gelirken, sürücü şans eseri ölümden döndü.

Ofis Önündeki Ağaç Faciayı Önledi

Kaza anında ofisinde olan Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, kazayı şöyle anlattı: "Bir anda büyük bir ses duydum, dışarı fırladım. Araç kaza yapmıştı ve Allah’tan ağaç vardı, aksi halde araç ofise girebilirdi. Çok şükür sürücüde ciddi bir durum yok. Rabbim beterinden korusun."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA