Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) işbirliğiyle yapımı sürdürülen 3 katlı Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda sona yaklaşıldı.

Tarih Verildi: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Açılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, kavşağın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tamamlanacağını ve trafiğe açılacağını duyurdu. Kent merkezi, OSB, İzmir ve çevreyolu bağlantısını sağlayacak olan kavşak, bölgedeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde hafifletecek.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın ismi Kula’da yaşatılacak Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın ismi Kula’da yaşatılacak

Kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zeyrek, Genel Sekreter Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Mine Hacıalibeyoğlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin ile birlikte ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

18 Bin Ton Asfalt Kullanıldı

18 bin ton asfalt kullanılarak inşa edilen kavşakta, yağmur suyu hatlarının bitme aşamasında olduğunu belirten Zeyrek, bölgede yaşanabilecek su sorunlarını önlemek için gerekli tedbirlerin de alındığını ifade etti.

“Manisa’nın Trafik Sorununa Çözüm Olacak”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bu kavşak Manisa’nın trafik sorununa büyük bir çözüm olacak. 29 Ekim’de ilk araç geçişini sağlayarak bu önemli projeyi Manisa’ya kazandıracağız. Şehrimizin her köşesinde hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA