Manisa ve İzmir'de hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde önemli bir düşüş gösterecek. 24 Temmuz'dan itibaren sıcaklıkların azalma eğiliminde olacağı ve nem oranlarının da azalacağı tahmin ediliyor.

Bu durum, özellikle yüksek sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar için rahatlama sağlayacak. Hem Manisa hem de İzmir'de gün boyunca serinletici önlemler almak ve bol su tüketmek, sıcak havanın etkilerini daha az hissetmenizi sağlayacak.

Manisa’daki Sıcaklıklarda Kademeli Düşüş!

Manisa'da hava sıcaklıkları 24 Temmuz Çarşamba’dan itibaren kademeli olarak düşüş gösterecek. Salı günü sıcaklık 42 dereceye kadar çıkacak, nem oranı yüzde 18 ile yüzde 52 arasında değişecek. Çarşamba günü sıcaklık 38 dereceye kadar düşerken nem oranı yüzde 27 ile yüzde 78 arasında değişecek. Hava durumu ise bu günlerde “sıcak” olarak belirtiliyor.

Kuru üzümde rekolte düşük... İhracat hedefi ise ortaya çıktı Kuru üzümde rekolte düşük... İhracat hedefi ise ortaya çıktı

Perşembe günü ise sıcaklıklar yine 38 derece seviyesinde kalacak. Nem oranı yüzde 27 ile yüzde 77 arasında değişecek. Cuma günü sıcaklık değerlerinde bir düşüş yaşanarak 36 dereceye düşecek. Yine “sıcak” olarak belirtilen hava durumu ertesi gün değişim gösterecek.

Cumartesi günü ise “sıcak” ibaresi kalkacak ve “az bulutlu” bir hava Manisalıları karşılayacak. En yüksek sıcaklık 34 derecelere kadar düşecek ve ne oranı en fazla yüzde 70 olacak.

İzmir’e Güzel Haber Var

23 Temmuz Salı günü İzmir’de hava sıcaklığı "Sıcak" olarak tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 39 derece olacak. Nem oranı yüzde 38 ile yüzde 69 arasında değişecek. 24 Temmuz Çarşamba ise hava "Sıcak" olacak. En düşük sıcaklık 27 derece, en yüksek sıcaklık 38 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı yüzde 39 ile yüzde 68 arasında değişecek.

25 Temmuz Perşembe günü sıcak hava koşulları devam edecek ancak düşüş başlayacak. En düşük sıcaklık 26 derece, en yüksek sıcaklık 36 olacak. Nem oranı yüzde 40 ile yüzde 79 arasında değişecek. 26 Temmuz Cuma günü de İzmir’de sıcakların düşüşü Manisa’ya paralel olarak devam edecek. En düşük sıcaklık 26 derece, en düşük sıcaklık 35 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı yüzde 41 ile yüzde 75 arasında değişecek.

27 Temmuz Cumartesi günü İzmir’de en düşük sıcaklık 26 derece, en yüksek sıcaklık ise 35 derece olacak. Nem oranı yüzde 35 ile yüzde 66 arasında değişecek. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK