Şeyda Yılmaz’ı şehit eden caninin ifadesi pes dedirtti! Şeyda Yılmaz’ı şehit eden caninin ifadesi pes dedirtti!

Manisa’da hafta boyunca etkili olan sıcak hava, özellikle Cumartesi ve Pazar günleri zirve yapacak. Bu tarihlerde sıcaklıkların cumartesi 37 ve Pazar günü 35 dereceye kadar ulaşması bekleniyor. Ancak bu sıcak dalgası, Pazartesi günü aniden sona erecek. Hava sıcaklığı, sadece 1 günde 8 derece birden düşerek 27 dereceye gerileyecek.

Manisa Hava Durumu: Önce Yanıcı Sıcak Ardından Soğuk Hava

Pazartesi günü Manisa’da gökgürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Şiddetli yağışların kenti saracağı tahmin edilirken, vatandaşların, ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları ve hazırlık yapmaları öneriliyor.

Manisa’da önümüzdeki günlerde hava durumu oldukça hareketli olacak. 26 Eylül Perşembe günü sıcaklıklar 33 dereceye kadar çıkarken, gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Nem oranının en yüksek yüzde 63 civarında olması bekleniyor. Rüzgar hızı ise 8 km/sa civarında hafif esintiler şeklinde seyredecek.

27 Eylül Cuma günü hava daha açık olacak. Sıcaklık en düşük 19, en yüksek 34 derece olarak ölçülecek. Nem oranı biraz artarak en yüksek yüzde 62’ye ulaşacak. Cuma günü hafif rüzgarlarla birlikte açık ve güneşli bir hava bekleniyor.

28 Eylül Cumartesi günü ise hava oldukça sıcak olacak. Termometreler 37 dereceyi gösterecek. Rüzgarın biraz daha artacağı bu günde, 10 km/sa hızında esmesi öngörülüyor. Nem oranı yüzde 68’e kadar çıkacak. Cumartesi günü şehirde bunaltıcı sıcaklar hakim olacak.

29 Eylül Pazar günü de sıcak hava devam edecek. Sıcaklık en yüksek 35 derece olacak, nem oranı ise yüzde 68’e kadar yükselecek. Hafif rüzgar etkisi hissedilirken, hafta sonu genel olarak sıcak geçecek.

Ancak 30 Eylül Pazartesi günü sıcaklıklar aniden 8 derece düşecek ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 27 dereceye kadar gerilerken, nem oranı yüzde 84’e kadar çıkacak. Rüzgarın da hızlanarak 15 km/sa’ye ulaşmasıyla birlikte, yağışlı ve serin bir hava şehri etkisi altına alacak.

Manisa halkının özellikle Pazartesi günü yaşanacak ani hava değişimine karşı hazırlıklı olması ve sağanak yağışa karşı tedbir alması tavsiye ediliyor.

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK