Türkiye’de kadına şiddet ve kadın cinayetleri maalesef son haftaların en çok gündem olan konuları arasında yer alıyor.

Manisa’da geçtiğimiz haftalarda hamile bir kadının sokak ortasında sopayla darp edilmesi, yine Manisa’da bir kadının boşanma aşamasındaki eşi tarafından boğularak öldürülmesi, sosyal medyada genç kızların tehdit edilmesi, İstanbul’da sokak ortasında bir kadına yapılan tecavüz girişimi, yine İstanbul’da Fatih Edirnekapı Surları’nda 2 genç kızın vahşice katledilmesi…

Tüm bu gelişmelerin ardından Manisa’da yaşayan bir kadın, eski sevgilisi tarafından 5 yıldır rahatsız edildiğini, saplantılı eski sevgilinin sosyal medyada hala kadının adını kullandığı ve tehditkar mesajlar paylaştığını öne sürdü.

2 aylık ilişkinin ardından eski sevgili H.S.'nin kendisini 5 yıldır takip ettiğini söyleyen G.K., şahsın son paylaşımlarından oldukça tedirgin oldu.

İstanbul’da yine bir kadına şiddet olayı! Çocuğunun gözü önünde eşini dövdü İstanbul’da yine bir kadına şiddet olayı! Çocuğunun gözü önünde eşini dövdü

 

2 Aylık Sevgili 5 Yıldır Peşini Bırakmadı

Manisa Kulis Haber WhatsApp İhbar hattına ulaşan G. K., eski sevgilisi H. S.'nin 5 yıldır peşini bırakmadığını ve kendisini yaptığı paylaşımlar ile rahatsız ettiğini belirtti. Yalnızca 2 ay süren ilişkilerinin ardından saplantılı eski sevgilinin 5 yıldır kendisinin peşini bırakmadığını söyleyen G. K., “Eski sevgilim 5 sene oldu peşimi bırakmıyor. Karakola gittim hiçbir şey yapılamadı. Uzaklaştırma kararı var ama paylaşım yapmaya devam ediyor. Vazgeçmiyor ne yapacağımı bilmiyorum.” ifadeleriyle durumun vahametini açıkladı.

Geçmişte yalnızca 2 ay sürdüğü iddia edilen ilişki, G. K.’nın hayatında büyük bir stres kaynağı haline gelmiş durumda… “Yeter ki kurtulayım, başka bir şey istemiyorum.” ifadelerini kullanan G. K. yetkililerin kendisine yardımcı olmasını bekliyor.

Sosyal Medyada Paylaşım Yapıyor

İzmir’de yaşayan 40 yaşındaki eski sevgili yüzünden kendisine yardımcı olacak bir çözüm bulabilmek için mücadele ettiğini söyleyen G. K., yetkililerin ‘kişiye hitap’ bulunmadığı için bir şey yapamadıklarını söyleyerek ve eski sevgilinin paylaşımlarını işaret ederek “Açık açık tehdit ediyor. Tarih bile vermiş şu an.” açıklamasında bulundu.

Öte yandan genç kadın, H. S.'nin sosyal medya kullanıcı adında kendi adının da geçtiğini ve bu hesap üzerinden tehditkar içerikler paylaştığını öne sürdü. Eski sevgilinin yaptığı son paylaşım ise, “25 Ekim hazırlıklı olur her şeye?” oldu.

 

“Ne Ölümden Korkmuşum Ne De Öldürmekten”

Söz konusu sosyal medya hesabından yaptığı bir videolu paylaşımda konuşan H. S.’nin açıklamaları G. K.’yı daha da endişelendirdi. “Ne ölümden korkmuşum ne de öldürmekten. Bu yolun dönüşü yok benim için.” diyen H. S., “Ya sonunda kendime kefen ya da kendime güzel bir dünya…” ifadelerini kullandı.

İşte eski sevgili olduğu öne sürülen şahsın yaptığı paylaşım:

“Ben sevdiğimi ne olursa olsun hiçbir zaman yalnız koymaya niyetim yok. Bundan sonra kim ne olursa olsun, ben onun yanındayım ondan vazgeçmek gibi bir niyetim de yok. Onu çok seviyorum. Sevgimin sonucunu da başkaları görmek istiyorsa… Kim ne anlıyorsa anlasın.

Ben kendimi cehennem azabına atmışım zaten. Cehennemi kendime yaşatmışım. Ne ölümden korkmuşum ne de öldürmekten. Bu yolun dönüşü yok benim için.

Ya sonunda kendime kefen ya da kendime güzel bir dünya… Birlikte sevdiğim, birlikte… Herkes şunu iyi bilsin, kimse benim sevdiğim hakkında konuşamaz.

Kimsenin haddine değil. Yanına sokulmak isteyen olursa benim bu saatten sonra tek diyeceğim, geri adım atmam.” 

Muhabir: Manisa Kulis Haber