Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle 302 mülki idare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı ve kaymakamların atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Salihli, Sarıgöl, Demirci ve Gördes  kaymakamlarının görev yerleri değişti.

Karara göre, Manisa’da görevli Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam Samsun Çarşamba Kaymakamı olarak, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan Bolvadin Kaymakamı olarak, Demirci Kaymakamı Adem Kaya Zonguldak Çaycuma Kaymakamı olarak, Gördes Kaymakamı Muhammet Özyüksel Diyarbakır Vali Yardımcısı olarak ve son olarak Manisa Vali Yardımcısı Eyüp Kaykaç Tekirdağ Malkara Kaymakamı olarak atandı.

Uzmanı uyardı! Kira artışında yeni dönem Uzmanı uyardı! Kira artışında yeni dönem

Görev yeri değişen kaymakamların yerine ise Amasya Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan Salihli Kaymakamı olarak, Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan Demirci Kaymakamı olarak, Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya Gördes Kaymakamı olarak, Yozgat Vali Yardımcısı Halil Dalak Sarıgöl Kaymakamı olarak Manisa’ya atandı. 

Muhabir: Özkan ÇELİK